Se alle artikler
Forside   >   Artikler   >

VR redefinerer træning af af soft skills

Revisions- og konsulentvirksomheden, PWC, har foretaget en videnskabelig undersøgelse omkring virtual reality og indlæringseffekterne


Nutidens arbejdsgivere står overfor et dilemma, hvad angår træning af soft skills, som er afgørende for at opnå succes i arbejdslivet, skriver PWC. Deres medarbejdere skal lære nye kompetencer, opgradere eksisterende evner og færdiggøre træning, men har ikke altid mulighed for dette grundet den nuværende tilstand i verden.

Så hvordan kan arbejdsgiveren håndtere denne udfordring? Kan træning i VR være en løsning? Disse spørgsmål lå som grund for PWCs undersøgelse.

En af løsningerne er virtual reality

PWCs undersøgelsesgruppe bestod af nye ledere, som blev inddelt i tre hold, hvor de blev undervist i en konkret soft skill, ‘indkluderende lederskab’. Holdundervisningen var enten i det traditionelle klasseværelse med underviser, gennem e-learning eller i virtual reality. Deltagerne blev derefter testet i evne til at indlære samt praktisere deres nye viden fra kurset.

Undersøgelsen konkluderer og understreger værdien af VR til træning af soft skills. Lederne i undersøgelsen følte sig blandt andet 3,75 gange mere tilknyttet til stoffet ved VR-træning end klasseundervisning. De var 275% mere selvsikre i at praktisere den nye viden fra kurset.

PWCs undersøgelse bekræfter, at StudyMinds vision om VR-træning blandt studerende samt jobsøgende kan have en uvurderlig betydning i udviklingen af deres soft skills. Vi glæder os til at hjælpe studerende samt jobsøgende med at øge deres personlige gennemslagskraft, når de skal til eksamen eller jobsamtalen, så de kan få de ønskede resultater og lande drømmejobbet.

For at se StudyMinds produkter og ydelser, klik på følgende link:
https://studymind.dk/

Anna Stelvig – Cand. Mag. i Psykologi

Har du udfordringer der gør hverdagen eller studielivet svært, så tøv ikke med at række ud efter hjælp. Jeg har erfaring med studiestress, eksamens- og præstationsangst, skriveblokering, perfektionisme, selvværd mm.

Jeg har 15 års erfaring med at hjælpe unge og studerende fra min praksis på Frederiksberg, hvor jeg tilbyder individuelle samtaler – online eller ved fremmøde.

Anna Stelvig - hjælp med eksamensangst, studiestress mm.