Anna Stelvig

CAND.MAG I PSYKOLOGI

Om Anna Stelvig .

Jeg tilbyder personlige samtaler, kurser og workshops

Kontakt mig uforpligtende, hvis du ønsker at høre mere.

Ring: 26233974
Mail: anna@studymind.dk

Mit navn er Anna Stelvig, jeg er cand. mag i psykologi og stifter af StudyMind. Jeg har 15 års erfaring med psykologisk rådgivning og tilbyder både personlige samtaler og kurser og workshops.

Jeg har skrevet speciale om præstationsangst og har altid interesseret mig for at hjælpe unge og studerende med den mentale parathed i forbindelse med en vigtig præstation. Det er et stort privilegium at få lov til at komme tæt på, og være med til at udvikle unge mennesker til at stå stærkere i sig selv. 

Jeg har gennem de seneste mange år udtalt mig i forskellige medier og selv skrevet artikler om unge, trivsel og eksamensangst.
Læs med her.

Medier jeg har udtalt mig i

Berlingske Tidende
Politiken
Costume

Uddrag fra interview

Om Anna Stelvigs egen historie med eksamensangst

“Fupperen. Det kalder jeg min egen nervøsitet, som har det med at vise sig i situationer, hvor jeg skal præstere foran andre mennesker. Den rumsterer inde i kroppen og forsøger at fuppe mig til at tro, at jeg ikke kan klare det.

Den lille trold er et selvvalgt billede på min nervøsitet. 

Jeg har lært at acceptere ham, men jeg giver ham ingen opmærksomhed mere. På den måde forstyrrer han ikke mit fokus og jeg kan få sagt alt det, jeg har forberedt mig på.

De fleste mennesker (måske os alle) har en Fupper på slæb, når vi skal præstere i situationer, der er vigtige for os – og som potentielt kan åbne eller lukke døre i vores liv. Det skaber en spænding i kroppen, hvilket er helt normalt. Men den må ikke stå i vejen for, at du tør handle på de ting, du drømmer om. Derfor stiftede jeg StudyMind”

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at styrke din mentale parathed, så du kan opnå de resultater, du drømmer om.

Udtalelser fra studerende

Kæreste Anna. Før jeg startede hos dig var jeg ekstrem angst for eksamen. Jeg græd jævnligt ved tanken og lå søvnløs hver eneste nat, selvom der var måneder til selve eksamen. Jeg ved nu, at jeg fremover kan gå til enhver eksamen med hovedet holdt højt. Mange af de ting du har lært mig, kan jeg bruge fremover - til alle former for angst og bekymringer.
PERNILLE KOCH OZOL
GYMNASIEELEV, 3.G

Online session - eller personligt fremmøde

Vi mødes i mine lokaler på Falkoner Allé 19 5 th. 2000 Frederiksberg. Hvis samtalen foregår online sender jeg en invitation til dig via teams, google meet eller Zoom.

En session med mig er en helt almindelig samtale, hvor vi sammen bliver klogere på det du har brug for hjælp til. Jeg vil bruge papir og blyant undervejs til at tegne og illustrere vigtige budskaber.

Varighed, en session varer 55 min.

Book en samtale

Gratis indledende samtale

Gratis 10 minutters indledende samtale.

Individuel samtale

Samtale á 55 min varighed.
Pris 800 kr.

Individuel samtale
+ Minday App

Samtale á 55 min. varighed, inkl. fri adgang til Minday App træningsværktøj.
Pris 1.100 kr.

Forløb af 3 gange
+ Minday App

3 samtaler á 55 min. varighed, inkl. fri adgang til Minday App træningsværktøj.
Pris 2.200 kr.