Succes med Minday app

Minday app

30.000 brugere har allerede haft glæde af Minday appen .

Københavns Kommune logo
Niels Brock logo
Tårnby gymnasium logo
Roskilde Tekniske Skole logo
Ballisager logo
Jobindex logo

Styrk dit mindset og træn din præstationsevne

Vil du gerne være godt forberedt og præstere dit bedste til den mundtlige eksamen eller jobsamtale?

Så kan Minday appen hjælpe dig! Via 3D-teknologi til smartphone kan vores løsning simulere en jobsamtale eller en eksamenssituation, og du kan træne så meget du vil og hvor du vil, indtil du føler dig helt klar til den rigtige situation.

Minday app - skærmbillede 1
Minday App - VR fremlæggelse

Sådan foregår VR træning

5 grunde til en bedre præstation

5 grunde til at du opnår en bedre eksamenspræstation efter af have trænet med Minday

Kendskab til formatet og typiske spørgsmål
Når du træner med Minday får du kendskab til samtale-formatet og typiske spørgsmål du skal være forberedt på.

Bedre faglig formidling
At være god til at formidle din viden – kræver træning! Formidling er nemlig som en muskel. Den skal trænes. (og gerne flere gange) for at blive rigtig god.

Du husker bedre
Når du siger din viden højt og bruger den aktivt, sætte den sig bedre fast og du kan derfor lettere hente den frem i en presset situation, hvor der er meget du skal huske på kort tid.

Har jeg styr på alt
Når du siger din viden højt, bliver du opmærksom på “det du har styr på”, men også det du mangler at få styr på, så du ved hvad du skal forberede dig endnu mere på inden den rigtige situation.

Stærkere Mindset
Når du træner med Minday, og finder ud af at du godt kan formidle din viden under pres, så vokser troen på dig selv i den rigtige situation.

Udtalelser fra studerende

Jeg troede faktisk ikke jeg ville få brugt Minday i starten, men da jeg skulle begynde at øve min mundtlige DHO kiggede jeg alligevel på app'en. Den var så brugbar, og den hjalp mig så meget ift. min forberedelse. Den har helt sikkert været med til at give mig det 10-tal jeg fik, og jeg vil anbefale den til alle dem, der ikke har brugt den endnu.
Johanna
Bruger af Minday
Jeg har brugt minday rigtig meget. Det føles som om, man rent faktisk sidder til en eksamen og det er en bedre øvelse end at præsentere ud i luften, da man sidder overfor to, som man føler skal bedømme en.
Line
Bruger af Minday
Jeg har brugt Minday i eksamensperioden ved at lave nogle forskellige øvelser på den. Desuden har jeg især brugt den i forbindelse med SRP-forsvaret ved træning af oplæg samt mulige spørgsmål inde på appen. Det var med til, at min SRP-eksamen gik rigtig godt i dag.
Ella
Bruger af Minday
Den fungerede super til at få afprøvet det at sidde i en eksamenssituation. På den måde følte jeg mig mere tryg, da jeg sad til den rigtige eksamen. Super fedt koncept!
Daniel
Bruger af Minday