Resultat af brugerundersøgelser

Hvad mener eleverne om StudyMinds app Studieparat? På disse sider finder du resultater, svar og udtalelser fra vores spørgeskemaundersøgelser.

Undersøgelse af brugen af app'en Studieparat - Sommeren 2018

Resultaterne af vores seneste undersøgelse fra sommeren 2018 vidner for tredje år i træk om, at eleverne, som bruger Studieparat, har stor gavn af app'en.

Tilmeld kan vi igen konkludere, at det ikke kun er i eksamensperioderne, at eleverne finder Studieparat værdifuld, men at det i allerhøjeste grad også er tilfældet resten af skoleåret. 

De vigtigste resultater ses i infografikken herunder.

Undersøgelsen omfatter 329 elevbesvarelser. Tal og udsagn er baseret på elever, der har svaret, at de har brugt appen.

Undersøgelse af brugen af app'en Studieparat - Sommeren 2017

Vores undersøgelse fra sommeren 2017 gav meget positive tilbagemeldinger, som det også var tilfældet i 2016. De vigtigste resultater finder du i infografikken her:

Se infografikken 2017 her.

Undersøgelsen fra undersøgelsen 2017 omfatter 500 elevbesvarelser. Tal og udsagn er baseret på elever, der har svaret, at de har brugt appen.

Undersøgelse af brugen af app'en Studieparat - Sommeren 2016

Undersøgelsen fra sommeren 2016 gav overvældende positive tilbagemeldinger. De vigtigste resultater finder du i infografikken her:

Se infografikken 2016 her.

Undersøgelsen fra 2016 omfatter 408 elevbesvarelser. Tal og udsagn er baseret på elever, der har svaret, at de har brugt appen.

Sagt om app'en Studieparat:

Lisa Knapp, studievejleder, Aalborg Katedralskole:
"Jeg ser det som en stor fordel, at alle elever - og ikke kun dem, som har eksamensangst - kan downloade en app, hvor de kan få hjælp til at håndtere pressede situationer. Der er øvelser til alle, og eleverne kan selv finde frem til de øvelser, der passer bedst til dem." 


Asta, skoleelev, 9. klasse:
"Jeg er ekstremt taknemmelig for, at du har lavet app'en :D Jeg har i en periode brugt mindst en af øvelserne hver dag, og i dag fik jeg 12 i min allerførste mundtlige prøve i historie!! De komplimenterede min gode selvtillid og attitude og jeg tænkte bare: Tak Eksamens App! :D jeg er virkelig glad lige nu, og er sikker på du hjælper mange nervøse unge ligesom mig."


Marianne Staib, forælder:
"Super fed app du har lavet! Min datter på 16 havde mange bekymringstanker og hun havde meget stor glæde af app'en ved 9. klasses eksamen - så mange tak!"

Kontakt og find os

Kontakt Anna Stelvig og StudyMind ved at udfylde formularen her, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt og find os

Kontakt StudyMind ved at udfylde formularen, og så vender vi tilbage til jer så hurtigt som muligt.