Udtalelser

Læs her, hvad studerende, forældre og studievejledere har sagt om StudyMinds app Studieparat og andre ydelser:

Widad Makhukhi, kandidatstuderende, CBS:
"Anna Stelvig har været en altafgørende støtte og hjælp på min vej til kandidatgraden. Den sidste måned før jeg afleverede, sad jeg alvorligt fast i opgaven. Jeg kunne ikke komme videre, og mentalt var jeg blokeret. Anna gav mig de redskaber der skulle til, for at få mig ud af speciale-sumpen. Hendes bestemte facon, hendes enorme empati, hendes professionalisme og erfaring har været uvurderlig for mig. Hun var med mig hele vejen indtil jeg afleverede, og det vil jeg altid være taknemlig for. Anna Stelvig får mine varmeste anbefalinger."

Lisa Knapp, studievejleder, Aalborg Katedralskole:
"Jeg ser det som en stor fordel, at alle elever - og ikke kun dem, som har eksamensangst - kan downloade en app, hvor de kan få hjælp til at håndtere pressede situationer. Der er øvelser til alle, og eleverne kan selv finde frem til de øvelser, der passer bedst til dem."

Asta, skoleelev, 9. klasse:
"Jeg er ekstremt taknemmelig for, at du har lavet app'en :D Jeg har i en periode brugt mindst en af øvelserne hver dag, og i dag fik jeg 12 i min allerførste mundtlige prøve i historie!! De komplimenterede min gode selvtillid og attitude og jeg tænkte bare: Tak Eksamens App! :D jeg er virkelig glad lige nu, og er sikker på du hjælper mange nervøse unge ligesom mig."

Marianne Staib, forælder:
"Super fed app du har lavet! Min datter på 16 havde mange bekymringstanker og hun havde meget stor glæde af app'en ved 9. klasses eksamen - så mange tak!"

Gry Jespersen, 2.g:
"Hej Anna, Jeg vil bare sige tusind tak for gruppeforløbet. Aldrig før, har jeg kunne trække vejret under en eksamen, som jeg kunne i år. Mine mundtlige resultater har givet mig to tolvtaller og et tital - og ikke nok med det, men som det vigtigste, så har haft en eksamensperiode uden angst og nogle super behagelige eksaminer. Tak for hjælpen."

Annatina, VUC:
”Super, genial app med masser af gode og brugbare metoder.”

Mathilde Ø Marstrand, 1.g:
"Denne app har virkelig hjulpet mig igennem mit eksamens forløb! Jeg er evig taknemmelig."

Isabella Elmazovski, 3.g:
"Det er en super god appDen har hjulpet mig fra at være den mest nervøse elev til at være den mest rolige elev. De forskellige øvelser har givet mig meget at arbejde med, og har gjort mig mere selvsikker og rolig omkring vigtige ting som i mit tilfælde var min eksamen. Så jeg kan uden tvivl anbefale denne app!" 

Emilie, 3.g:
"Kære Anna. Jeg vil bare sige 1000 tak. Din hjælp har beroliget mig så meget. Det virker pludselig helt overskueligt at gå til eksamen. Havde ikke forventet at jeg kunne have det som jeg har det nu i forhold til hvor rædselsslagende jeg var. Min koncentration omkring selve faget er pludselig kommet tilbage. Jeg har også kort kigget på din app, og det jeg har hørt og læst indtil videre er for en gangs skyld brugbart, i forhold til hva jeg ellers har prøvet. Så jeg er sikker på at jeg vil bruge den i fremtiden. Synes bare du fortjente at høre hvor dygtig du er til dit arbejde. Så vil helt klart anbefale dig og din app til andre. Tak!"

Anonym, 3.g:
”For et år siden frygtede jeg alt hvad der bare mindede om eksamener. Jeg græd jævnligt ved tanken og lå søvnløs hver eneste nat, selvom der var måneder til selve eksamen. Jeg holder pt. velkomstmøder for over 100 gæster - hver uge!"

Anonym, studerende ved Metropol:
"Din app har hjulpet mig med at mindske min eksamensangst. Især punkterne under "Nervøs før eksamen" har hjulpet mig rigtig meget. 

  • De tre sætninger; "Det er min dag i dag. Det går så godt det kan. Jeg gør mit bedste" har jeg brugt meget 10 min før eksamen, da sætningerne har hjulpet mig til at bevare roen og hjerterytmen og ikke forvente for meget af mig selv. Ingen ved jo alt.
      
  • "Fupperen" har hjulet mig til at se min eksamensangt i øjnene og acceptere at den er der, men at den IKKE skal tage al min energi og fylde det hele.

  • "Kaptajnen" har hjulpet mig med at visualisere hele eksamen og derved forberede min krop så jeg kunne bevare roen. Spørgsmålene fra min lærer som gjorde mig nervøs og usikker = de store bølger. 

  • App’en er nem og overskuelig af bruge. Anna har en rolig og tydelig stemme."

Sociologistuderende ved Københavns Universitet:
"Annas rådgivning har været medvirkende til en forbedring af mit studieliv. Først og fremmest har jeg hos Anna fået præsenteret en række tankeværktøjer, som jeg kan benytte mig af, når eksamensstressen og -angsten tager over. Disse værktøjer har betydet, at jeg er blevet bedre til at bevare roen og have fokus på det relevante i forbindelse med en eventuel eksamenssituation, og derved også at mine destruktive tanker er blevet formindsket. Selvom Annas rådgivning primært har omhandlet min eksamensangst, har hendes vejledning også hjulpet mig igennem andre svære perioder."

Pernille Koch Ozol, 3.g:
​"Kæreste Anna. Før jeg startede hos dig dig var jeg ekstrem angst for eksamen. Jeg græd jævnligt ved tanken og lå søvnløs hver eneste nat, selvom der var måneder til selve eksamen. Altid når jeg havde en pause til mine egne tanker, gik de til frygten for eksamen og min egen person blev ødelagt af den såkaldte 'magiske tænkning'.

Efter at have gået hos dig har jeg opnået selvtillid. Jeg har fundet troen på mig selv. Jeg har givet slip på mine bekymringer og urealistiske forventninger. Jeg forlod 3.g. afgangseksamen med en ny tanke: Jeg kan da sagtens klare en eksamen mere!

Jeg er kommet meget længere, end jeg havde turde håbe på. Min taknemmelighed er stor og jeg glæder mig faktisk til at prøve mine nye værktøjer på mit nye studie.

Jeg håber for alt i verden, at du vil tiltrække mange unge og andre med eksamensangst. Jeg er sikker på, at du vil hjælpe rigtig mange godt videre på livets vej. Give dem ro, selvtillid, samt fjerne det "monster" der i virkeligheden ikke findes. Du har hjulpet mig.

Jeg ved nu, at jeg fremover kan gå til enhver eksamen med hovedet holdt højt. Mange af de ting du har lært mig, kan jeg bruge fremover - til alle former for bekymringer."

Hør, hvordan Pernille Koch Ozol, 3.g., overvandt sin eksamensangst:

Kontakt og find os

Kontakt Anna Stelvig og StudyMind ved at udfylde formularen her, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt og find os

Kontakt StudyMind ved at udfylde formularen, og så vender vi tilbage til jer så hurtigt som muligt.