Privatlivspolitik

Når du besøger www.studymind.dk indsamler StudyMind information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger StudyMind til at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på www.studymind.dk og til at understøtte vores markedsføring af tilbuddene fra StudyMind. Du kan nedenstående læse mere detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du kontakter StudyMind vedr. cookies og privatlivspolitik.

Indsamlingen af oplysninger på www.studymind.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Såfremt der via www.studymind.dk foretages behandling af personoplysninger, som ikke er offentligt tilgængelige, vil behandlingen ske i overensstemmelse med persondataloven.

StudyMind registrerer automatisk eventuelt login- og logud- tidspunkter, IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester i www.studymind.dk-universet. Disse oplysninger bliver ikke sammensat med navn og mail.

StudyMind bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, såsom Google Analytics, der bistår StudyMind med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af www.studymind.dk.

www.studymind.dk indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

  • Ved brug af såkaldte cookies
  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Data fra applikationer

Apps’ne Studieparat, Eksamensparat og StudyMind beder om tilladelse til kalenderen til brug for Reminder-funktionen, samt om tilladelse til at sende Push-beskeder, sidstnævnte kan fravælges.  Derudover beder apps’ne om navn på din skole og din e-mailadresse for at verificere at du har tilladelse til at anvende app’en. Når du logger ind på denne måde giver du samtidig tilladelse til at StudyMind må sende dig nyheder om opdateringer samt anmodninger om deltagelse i anonyme spørgeundersøgelser om din anvendelse af app’en.

Du har derudover mulighed for at købe temaer, hvilket foregår vi Apple App Store og Google play hvor vi henviser til deres respektive Privatlivspolitikker.

Hvad er en cookie?

Når du besøger www.studymind.dk, lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i disse cookies. Stort set alle websites anvender cookies. De ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv, idet de bruges til, at du nemt kan finde de websteder, hvor du har været, igen. Oftest hjælper den med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

Cookies sendes frem og tilbage mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login, og hvordan hjemmesiden benyttes.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies og slette eksisterende cookies fra din harddisk. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du nægter cookies, kan der være funktionalitet på www.studymind.dk, som ikke virker.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.

Hvad bruges cookies til på www.studymind.dk?

For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Nedenfor kan du se de formål, som cookies anvendes til på www.studymind.dk

Tredjeparts cookies

www.studymind.dk bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise 3. parts cookies i din browser ved at følge dette link http://minecookies.org/fravalg.

Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på www.studymind.dk, her bruger vi cookien til fx at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Her bruger vi systemer fra bl.a. Google Analytics, Visual Website Optimizer m.fl.

Disse cookies bruges til at lave statistik på sidebesøg, så StudyMind kan se, hvor mange sider der ses per bruger, og hvilke sider der ses i samme besøg og hvilke klip der ses. Ligeledes aktiveres der med mellemrum spørgeskemaer, som hjælper med at forstå, hvem der anvender www.studymind.dk. Disse informationer kan ikke af StudyMind føres tilbage til brugerens identitet.

Studymind.dk indeholder 3. parts komponenter som fx “Facebook Anbefal”, “Facebook synes godt om” eller “Google”.

Disse 3. parts komponenter bevirker, at indehaveren af 3. parts komponenten, som for eksempel Facebook eller Google, modtager tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger på www.studymind.dk og tilsvarende. Er du samtidig med dit besøg på www.studymind.dk logget på for eksempel Facebook eller Google, er det muligt for Facebook/Google at henføre disse data med din profil. Den behandling, som indehaveren af 3. parts komponenten foretager, ligger uden for StudyMinds kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af 3. parts komponenten.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, deltagelse i en undersøgelse eller lignende. Her indsamles eventuelt oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos StudyMind, skal du rette henvendelse på ikontoret@ikontoret.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i lov om massemediers informationsdatabaser og Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klager over behandling af personoplysninger i henhold til persondataloven indgives til Datatilsynet.

Kontakt os
Hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer til vores privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os:

StudyMind
Falkoner Allé 19, 5.
2000 Frederiksberg

Du kan også skrive til os via kontaktformularen herunder.

Opdateret 07-03-2017

Kontakt og find os

Kontakt Anna Stelvig og StudyMind ved at udfylde formularen her, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt og find os

Kontakt Anna Stelvig og StudyMind ved at udfylde formularen her, og så vender vi tilbage til jer så hurtigt som muligt.