Præstationsangst i timerne

Er du nervøs for at række hånden op i timerne? Det er du ikke alene om. Men der er hjælp at hente. Læs mere herunder.

Mange studerende har svært ved at deltage aktivt i timerne. Det kan der være mange grunde til, men ofte handler det om frygten for at sige noget forkert og dermed blive til grin i lærerens og de andre elevers øjne. 

Konsekvensen er desværre en bremsning af den faglige læring. Man får ikke afklaret eventuelle spørgsmål, går glip af ny viden, og bruger alt for meget af sin energi på at undgå at blive spurgt, set eller hørt. Hvilket gør det svært for læreren at give en retvisende årskarakter.


Gør noget ved din præstationsangst!

Hvis du er en af de mange studerende med præstationsangst, så ved du, at man ikke bare bryder ud af sådan mønstre. Det kræver som oftest hjælp fra en med ekspertise på området!

Med mere end 10 års erfaring i rådgivning af studerende med bl.a. eksamens- og præstationsangst, kan jeg tilbyde dig effektiv hjælp.

Det er klart, at det også kræver en aktiv indsats fra din side, men igennem samtale og forskellige øvelser bliver du hjulpet til:

  • en mere aktiv deltagelse i timerne
  • en sjovere skoledag
  • højere karakterer 

Skriv eller ring: 2623 3974

Sådan fungerer et samtaleforløb hos mig

Som regel skal der ikke mere end 2-3 samtaler til før du oplever en forandring. I samtalerne undersøger vi sammen årsagerne, afsøger nye forståelser og sidst men ikke mindst vil jeg stimulere til handling. Når du prøver kræfter med den situation, du frygter, vil du opdage, at du godt kan alligevel. Du vil få nye positive erfaringer, som vil give dig mere styrke og tro på dig selv fremover.

Vil du vide mere, så tøv ikke med at kontakte mig. Send en email eller ring på 2623 3974, og så tager vi en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt og find os

Kontakt Anna Stelvig og StudyMind ved at udfylde formularen her, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt og find os

Kontakt StudyMind ved at udfylde formularen, og så vender vi tilbage til jer så hurtigt som muligt.