Kursus: Lær at håndtere præstationspres til eksamen

Her kan du læse mere om og tilmelde dig Anna Stelvigs kursus "Lær at håndtere præstationspres til eksamen". Kurset foregår på Frederiksberg den 21. og 28. maj.

Skal du til mundtlige eller skriftlige eksamener inden længe? 

Måske er du en af de mange elever og studerende, som oplever bekymringer, tvivl, usikkerhed, hjertebanken, søvnbesvær eller ondt i maven i tiden op til og under eksamen.

Hvis det er tilfældet, er der en risiko for, at du ender med ikke at få vist, hvad du kan fagligt til eksamen. Simpelthen fordi din nervøsitet overtager kontrollen og stjæler dit faglige fokus under eksamen. Det er hamrende ærgerligt, når det sker.

Derfor tilbyder cand.mag. i psykologi, Anna Stelvig, nu et kursus på Frederiksberg, hvor du lærer at håndtere præstationspresset til eksamen, så du kan få en bedre eksamensoplevelse og få vist alt det, du kan.

Udbytte af kurset:

På kurset vil Anna Stelvig give dig et indblik i, hvad eksamensangst (og nervøsitet) er, hvordan det udløses, og hvad man kan gøre for at få styr på nerverne til eksamen. Du får altså helt konkrete metoder til, hvordan du kan lære at håndtere din nervøsitet, så du kan vise, alt det du kan til dine eksamener.

Som en del af kurset får du adgang til StudyMinds nyeste koncept Eksamens Lab, der giver dig mulighed for at gå til prøveeksamen i Virtual Reality med brug af din egen disposition. På den måde kan du træne dig selv fagligt og mentalt derhjemme inden dine eksamener, så du bliver helt klar til de rigtige eksamener. VR-brillerne (til en værdi af 250 kroner) modtager du som kursusdeltager helt gratis.

Detaljer om kurset:

Hvor: Falkoner Allé 19, 5. th, 2000 Frederiksberg

Varighed: 2 timer

Dato: Vælg mellem 21. maj eller 28. maj

Tidspunkt: Vælg mellem tidspunkterne 10:00-12:00 eller 15:00-17:00

Pris: 399 kr. inklusive et sæt VR-briller (værdi 250 kr.) og adgang til StudyMinds nye VR-koncept Eksamens Lab 

Spørgsmål? Skriv til anna@studymind.dk eller ring på tlf. 26 23 39 74


Tilmelding:

Du tilmelder dig kurset ved at udfylde formularen herunder. Inden kursusdatoen vil du modtage alle praktiske informationer på din email. Betalingen af deltagergebyret på 399 kr. foregår på selve kursusdagen, enten kontant eller via Mobilepay.


Fill out my online form.

Kontakt og find os

Kontakt Anna Stelvig og StudyMind ved at udfylde formularen her, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.