Til studerende

Vi tilbyder individuel rådgivning til elever/studerende i alle aldre. Har du vanskeligheder på studiet såsom eksamensangst, eller kæmper du med personlige problemer, så kontakt os og book tid til et samtaleforløb. Du kan også hente hjælp i vores app Studieparat.

Vi hjælper med problemer som:

Specialesump

Eksamensangst

Præstationsangst

Tvivl om studievalg

Stress

Perfektionisme

Overspringshandlinger

Er du på den rette hylde?

Personlige problemer

Kontakt Anna Stelvig på tlf. 2623 3974, eller udfyld formularen her. Så kan vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Er du forældre til en studerende? Så læs med her.

Priser for individuel rådgivning:


  • Individuelle samtaler á 55 min.: kr. 1.250
  • Forløb á 3 gange, 10% rabat: kr. 3.375

Er det pengene værd? Læs, hvad nogle af Anna Stelvigs tidligere klienter har sagt herunder:

Udtalelser fra Annas tidligere klienter:

Widad Makhukhi, kandidatstuderende, Copenhagen Business School:
"Anna Stelvig har været en altafgørende støtte og hjælp på min vej til kandidatgraden. Den sidste måned før jeg afleverede, sad jeg alvorligt fast i opgaven. Jeg kunne ikke komme videre, og mentalt var jeg blokeret. Anna gav mig de redskaber der skulle til, for at få mig ud af speciale-sumpen. Hendes bestemte facon, hendes enorme empati, hendes professionalisme og erfaring har været uvurderlig for mig. Hun var med mig hele vejen indtil jeg afleverede, og det vil jeg altid være taknemlig for. Anna Stelvig får mine varmeste anbefalinger."

Pernille Koch Ozol, gymnasieelev, 3.g.:
"Kæreste Anna. Før jeg startede hos dig dig var jeg ekstrem angst for eksamen. Jeg græd jævnligt ved tanken og lå søvnløs hver eneste nat, selvom der var måneder til selve eksamen. Jeg ved nu, at jeg fremover kan gå til enhver eksamen med hovedet holdt højt. Mange af de ting du har lært mig, kan jeg bruge fremover - til alle former for bekymringer."

Marjun Rasmussen, gymnasieelev, 3.g.:
"Hej Anna :-) Jeg vil blot udtrykke min taknemmelighed over din hjælp med min eksamensangst. Trods kort tid med kun 2 møder og en enkelt telefonsamtale fik jeg alligevel, med din vejledning, fundet min angst og tøjlet hende lidt. Hun er ikke forsvundet, men det var jo heller ikke målet ;-) Resultatet blev eksamener med gode karakterer og jeg tænker, at hvis jeg dog bare havde haft din hjælp i sommers, havde jeg nok gjort det bedre ved den ene eksamen jeg havde der. Men nu ved jeg hvad jeg skal arbejde med og jeg vil tage den viden med mig fremover. Så igen tusind tak Anna. Du gør et fantastisk arbejde :-)"

Få hjælp i vores app Studieparat

Du kan også få hjælp i vores app Studieparat. App'en er lavet til dig, der eksempelvis døjer med eksamensangst, stress, skriveblokering eller manglende tro på dig selv ved eksamen. App’ens øvelser anvendes ofte også til at understøtte et samtaleforløb. Læs mere om app'en her.

Kontakt og find os

Kontakt Anna Stelvig og StudyMind ved at udfylde formularen her, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt og find os

Kontakt StudyMind ved at udfylde formularen, og så vender vi tilbage til jer så hurtigt som muligt.