Til forældre til studerende

Er du forældre til en ung studerende, der døjer med studieproblemer eller personlige problemer? Læs her, hvordan StudyMinds Anna Stelvig kan hjælpe.

Som forælder til et ungt menneske, der har ondt i studielivet, kan det være svært at byde ind med den rette hjælp. For hvordan håndterer man lige eksamensangst, perfektionisme, mangel på motivation, tvivl om studievalg, overspringshandlinger, specialesump, stress eller præstationsangst?

Forældre vil gøre alt det bedste for deres unge, men nogle gange skal der hjælp til udefra. Måske bliver du mødt af lukkethed, når du prøver at give gode råd. Måske ved du ikke hvordan du skal gribe tingene an og føler dig magtesløs. Måske er der ganske enkelt behov for professionel hjælp.

Kontakt Anna Stelvig på tlf. 2623 3974, eller udfyld formularen her.

StudyMind hjælper studielivet på ret køl

Hos StudyMind er vi specialiserede i at hjælpe studerende i alle aldre. Fra folkeskoleeleven, der går i sort bare ved tanken om eksamen, til den universitetsstuderende, der er kørt fast i specialet.

Cand.mag. i psykologi Anna Stelvig er kendt som eksamensangstekspert fra diverse artikler og tv-indslag og har hjulpet mange studerende videre. Nogle få sessioner med Anna kan gøre den forskel, der bringer studielivet på ret køl.

En investering i den unges fremtid

Et forløb med Anna hos StudyMind er en god investering i den unges fremtid. Der kommer mange flere eksaminer eller lignende situationer fremover, så det er vigtigt at klæde den unge godt på, så de er bedst muligt rustet. Jo tidligere den unge bliver hjulpet med et skub i den rigtige retning, jo bedre resultater vil de få igennem studielivet og efterfølgende.

På siden Til studerende har vi beskrevet nogle af de problematikker, vi kan hjælpe med. Er du forælder til en studerende med et af de beskrevne problemer, er du meget velkommen til at kontakte os til en snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Ring på tlf. 2623 3974, eller udfyld formularen herunder.

Kontakt og find os

Kontakt Anna Stelvig og StudyMind ved at udfylde formularen her, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt og find os

Kontakt StudyMind ved at udfylde formularen, og så vender vi tilbage til jer så hurtigt som muligt.